Copyright 2018 - Škola muskuloskeletne radiologije

Kontakt

 

Dodatne informacije možete dobiti upitom na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Za informacije o registraciji, molimo kontaktirajte Gospođicu Tatjanu Todorović na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Zašto Beograd

Smešten na ušću Save u Dunav, Beograd je jedan od najstarijih gradova u Evropi, i pored Atine, najveća urbana celina na Balkanu. Najstariji arheološki nalazi sa njegovog područja sežu u peti milenijum pre nove ere. Pripadnici keltskog plemena su osnovali Singidunum u 3. veku pre nove ere, dok prvo pominjanje Beograda datira iz 878. godine. Tokom svoje duge i burne istorije, Beograd je osvajalo 40 armija, a 38 puta je podizan iz pepela. Iako je Beograd stari grad, on je ujedno i moderan sa mnoštvo kulturno-umetničkih dešavanja, obilatim nočnim životom, kao i mnogo mesta koje bi trebalo posetiti kao što su Kalemegdan sa obeležjima kao što su tvrđava sa poznatim "Pobednik" spomenikom, Sahat i Nebojšina kula, rimski bunar isl. Tu je boemska četvrt - Skadarlija gde se u opuštenoj atmosferi može dobro jesti i uživati u pogledu, a Knez Mihajlova je odlično mesto za šetnju i šoping.

Beograd je glavni grad Srbije sa oko 1,7 miliona stanovnika. Ima prvorazredni saobraćajni značaj, kao značajno drumsko i železničko čvorište, a takođe i međunarodno rečno i vazdušno pristanište i telekomunikacioni centar. Prostire se na 3,6% teritorije Srbije, a na njemu živi 15,8% stanovništva Srbije i radi 31,2% svih zaposlenih u Srbiji.

Beograd je prestonica srpske kulture, obrazovanja i nauke. U njemu je najveća koncentracija institucija iz oblasti nauke i umetnosti od nacionalnog značaja. Tu se nalazi Srpska akademija nauka i umentnosti, Srpska kraljevska akademija, Narodna biblioteka Srbije, Narodni muzej, kao i Narodno pozorište. Beograd je i sedište Beogradskog univerziteta, osnovanog davne 1808. godine.

Beograd ima status posebne teritorijalne jedinice u Srbiji, koja ima svoju autonomnu gradsku upravu. Njegova teritorija je podeljena u 17 opština, koje imaju svoje lokalne ograne vlasti.

 

Lokacija - Hotel M

Hotel M se nalazi u Ulici Bulevar Oslobođenja 56a u Beogradu i idealan je izbor za poslovne ljude, sportiste, kao i one koji turistički posećuju Beograd. Hotel M je smešten u jednom od najlepših i najmirnijih delova Beograda i raspolaže sa 180 savremeno uređenih soba, kao i 7 konferencijskih sala kapaciteta od 20-500 mesta koje su opremljene sa najsavremenijom tehničkom opremom.

Blizina aerodroma, koji je udaljen oko 20min vožnje kolima, kao i blizina centra grada (4km od centra) su samo jedne od prednosti ovog hotela. Tu je mogućnost besplatnog korišćenja interneta, kao i besplatni hotelski parking.

 

 

Cena smeštaja na bazi noćenja sa doručkom za učesnika Škole je:

1/1 soba - 50€

1/2 soba - 60€

 

Za rezervaciju sobe, molimo kontaktirajte Gospodina Racu Vukovića i Gospodina Gorana Pavlovića.

Kontakt email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt telefoni: 00 381 11/30 90 609 i 00 381 11/30 90 644