Copyright 2018 - Škola muskuloskeletne radiologije

 

Poštovane koleginice,

Poštovane kolege,

Dragi prijatelji,

 

Velika mi je čast i zadovoljstvo da vas pozovem da učestvujete u radu Prve škole muskuloskeletne radiologije koja će se održati od 13-15. maja, 2016. godine u hotelu Best Western M, Beograd.

Škola se karakteriše multidisciplinarnim i interaktivnim pristupom koja ima za cilj da pomogne unapređenju i harmonizaciji edukacije iz oblasti muskuloskeletne radiologije sa najnovijim dostignućima iz ove važne i široke oblasti. Namenjena je lekarima na specijalizaciji iz radiologije, specijalistima radiologije, kao i svim lekarima koji se bave muskuloskeletnim sistemom. Tokom 18 predavanja i 5 radionica, polaznici će se upoznati sa najnovijim dostignućima u primeni raznih vizualizacionih tehnika koje se primenjuju u detaljnom sagledavanju muskuloskeltnog sistema. Interaktivni rad u manjim grupama tokom kojih će biti prezentovani i diskutovani tipični slučajevi, je garant da će polaznici škole da steknu znanja koja će im odmah pomoći u svakodnevnom radu.

Pored istaknutih radiologa sa velikim iskustvom u ovoj oblasti iz Srbije i inostranstva, predavači su i istaknuti eksperti iz drugih oblasti koji se bave muskuloskeletnim sistemom i koji će predstaviti najvažnije informacije koje očekuju da dobiju od radiologa kao važnog dela multidisciplinarnog tima u dijagnostici i lečenju ovih pacijenata.

Nadam se da će Škola da privuče veliki broj radiologa koji će biti obogaćeni ne samo novim saznanjima, već i novim prijateljstvima i nezaboravnim druženjima.

 

CME akreditacija

Škola muskuloskeletne radiologije je akreditovana od strane Zdravstvenog saveta Srbije sa 13 bodova za predavače, 7 bodova za učesnike.

Želim vam srdačnu dobrodošlicu na predstojeću Školu muskuloskeletne radiologije 2016!

 

Potpis

 

Prof. Ružica Maksimović

Predsednik Udruženja radiologa Srbije

Predsednik Naučnog odobora prve Škole muskuloskeletne radiologije